Nike Air Max 95 Heren Wit Grijs Zwart Fluorescerende Groen Verkoop

air max 90 dames. Nike heeft niet duidelijk lange reeks plannen tevoorkomen of te reageren op soortgelijke problemen in de toekomst gepresenteerd, zei Martin. De ineenstorting van de fabriek in Bangladesh in April 2013 veroorzaakt UW om te beseffen hoe slecht de werknemer voorwaarden werden in landen als Bangladesh, zei VanMatre. Het maakte UW realiseren dat veiligheid van de werknemers meer kan niet worden genegeerd, zei ze. Mitchell zei de meeste fabrieken in Bangladesh en ontwikkelingslanden zijn niet de typische fabrieken die aanwezig in de Verenigde Staten zijn. Gebouwen zoals huizen, appartementencomplexen of winkelcentra kunnen worden voorzien en gebruikt voor fabrieken, zei hij.

De meeste van de gebouwen die worden gebruikt een kledingstuk fabrieken zijn niet gebouwen die gebouwd zijn met veiligheid in het achterhoofd, Mitchell zei. De minister president van Bangladesh zei dat meer dan 90 procent van de fabrieken zijn gecategoriseerd als onveilig. De arbeid en lonen voorwaarden zijn gewoon verschrikkelijk. In het verleden, heeft UW veroverde de aandacht van andere grote retailbedrijven, Mitchell zei. Deze bedrijven realiseren dat als niets wordt gedaan, het Hof van de publieke opinie ze schuldig van verwaarlozing vindt, zei hij. nike air max 1 sale. Ik denk dat dit beleid in Bangladesh zijn slechts het begin, zei Mitchell. Wij, niet alleen als UW, maar als een natie moeten openstellen van de toepassingen van dit beleid met andere landen zoals China. Dit is slechts het begin.

Mensen in Chinas meest bevolkte stad kan niet langer apps gebruiken om cabines tijdens het spitsuur. Het stadsbestuur in Shanghai onlangs gevolgd in Beijings voetstappen door verbod op taxi meldplicht apps from7:30 op 9:30 a.m. en 4:30 om 6:30 uur lokale tijd, omdat ze van invloed zijn op de eerlijkheid van de taxi industrie, volgens CNN. De verklaring van de regeringen over woensdag over de nieuwe verordeningen ook beweerd dat een particulier eigendom cabines nooit de apps kunnen gebruiken. De uitspraak is een klap voor zakelijke investeringen reuzen Tencent en Alibaba, die had elk afzonderlijke populaire taxi apps gesteund, volgens Reuters.

Tencents Didi Taxi en Alibabas Kuaidi Taxi domineren de Chinese markt, die in de afgelopen twee jaar ongeveer 43 miljoen dollar in investeringen heeft opgeslaen. De apps kunnen klanten bieden voor taxi 39;s door het aanbieden van steeds hogere forfaitaire tarieven naast de kosten per mijl, waardoor mensen te ondermijnen taxi kosten bepaald door de overheid. goedkope nike air max. Maar de Chinese bevolking lijkt te hebben een verdeeld advies van hen. Reuters verslagen dat sommige stuurprogramma 39;s zal niet krijgen achter het stuur, tenzij mensen de apps kunnen gebruiken, maar anderen geloven het dat heeft een ongelijke speelveld in de strijd te hagelen een rit gemaakt.

Dat zal niet gebeuren meer, hoewel. Shanghais nieuwe verordeningen bepalen dat taxichauffeurs niet kundig voor apps gebruiken zitten zal terwijl het drijven en kunnen worden beboet voor het niet oppakken van passagiers die niet extra zal betalen. De timing kan niet nog erger worden voor de V.S. Uber, een taxi meldplicht app berucht gebaseerde om schommeling prijzen. Uber gelanceerd in Shanghai maar twee weken geleden, hoewel het al een pilot programma had gelopen. Uber is het testen van de wateren in andere Chinese steden, ook, met inbegrip van Hangzhou, Nanjing en anderen, hoewel deze beperkingen en de concurrentie van Didi Taxi en Kuaidi Taxi maken de markt moeilijk een om in te breken. nike air max thea.