Dames Nike Free 3.0 V2 Witte Roze Online

nike air max 1. Een van de meest veelzijdige gratis punten tot nu toe is de Nike gratis Run 2. Gebouwd bovenop een gratis zool, combineert de lichtgewicht sneaker flexibiliteit en comfort in een van de meest perfecte lopers beschikbaar. Deze licht Crimson gratis uitvoeren 2s zijn niet te missen. Sporting een combinatie van verschillende kleur op de bovenste, de schoen functies een overvloed aan materialen geschikt zijn voor de sneaker. Red behandelt de meeste, terwijl een gele swoosh contrasten. Op de hiel, er is een zwarte plaat gezien, die reist naar de tussenzool, waardoor het een combinatie van zowel wit en zwart. U kunt dat deze schoenen buiten nu beschikbaar bij uw lokale Nike retailers.

De Nike FlyKnit Lunar 2 schoenen zijn de nieuwste FlyKnit aanbieden van Nike en bijwerken van de vorige versie van de schoen, voor het eerst aangekondigd in 2013, met een paar nieuwe tweaks. We sloot zich aan bij Nike in de winkel van de London Nike Town op Oxford Circus voor een snelle 7km lopen door Regents Park om erachter te komen wat de schoen was en of het moet uw volgende sportschoen. De FlyKnit Lunar 2 wordt best gezien als een schoen die tussen vrije uitloop van het bedrijf en haar meer traditionele Lunar Glide bereik, maar met de nieuwe bovenste FlyKnit zit. De nieuwe schoenen hebben net geland op de planken in Nike in het Verenigd Koninkrijk en komen in vijf verschillende kleuren.

We liepen in de ongelooflijk helder verlicht groen en blauw aanbieden die ons opvallen in het donker, NAT Londen nacht waarop we geprobeerd hen zeker geholpen. Nieuw in de schoen dit keer rond is een verbetering aan de veters, en een betere enige layout die belooft meer grip. In onze run gaf de schoenen ons een zeer stevig en ondersteunende rit met een harde hiel, maar een zeer soepel en zacht voorste voet. dames nike air max. Dat betekende dat hoewel het aangeboden veel steun, het was een veel moeilijker en voor ons, leuker uitvoeren dan de Lunar Glide 5s biedt: we hebben altijd het gevoel zij leveren een zeer zacht slipper als ervaring.

Zoals met eerdere FlyKnit schoenen van Nike, de ervaring een zeer knus is, maar niet een die is al te strakke zoals we bijvoorbeeld hebben gevonden met de Adidas Boost. Voor extra steun en comfort kunt u ervoor kiezen om de schoen gestoomde om te passen u perfect bij een Nike store, maar bij deze gelegenheid konden we niet te doen dat v oacute; oacute;r onze run. nike free 5.0. Op de vlucht was over meestal straat trottoirs, de weg, en de oneven beetje van gras, de ervaring een goeie. Even terzijde, hebben we gelopen nogal een beetje in de Nike gratis onlangs. De bovenste FlyKnit is ongelooflijk licht en luchtig, maar we vonden dat het was gevoelig voor te laten in water we eindigde met een zeer natte rechtervoet na slecht timing een paar plassen, maar kon zien in drogere voorwaarden het gebrek aan waterproofing niet worden een probleem.

Onze run was kort, en onze tijd dus niet zo lang als we hadden gewild, ons verlaten met veel vragen zoals hoe snel de grip zal slijten en hoe goed ze zullen omgaan met het weer. Als de volgende 70km zo goed als de eerste 7km is, echter, moeten de schoenen van Nike FlyKnit Lunar 2 maken voor een paar goede Trainingsschoenen als u op zoek bent naar iets licht, maar ondersteunen. Het zal niet krijg je zo dicht bij de weg als de Nike gratis, maar je moet vinden dat ze een veel comfortabeler zullen als u van plan bent naar de stoep ochtend na nacht na ochtend pond. Een paar dagen geleden, daalde Nike hun nieuwste uitlevering van de gratis draaien 2 Sneakerboot. air max thea dames pink