Omhoog te trekken naar haar favoriete surfspot

Omhoog te trekken naar haar favoriete surfspot, een rif pauze aan de kant van Langland strand, er is weinig meer dan een rimpeling waar de golf moet zijn. Je moet hier afgelopen weekend geweest, ging het af! zegt ze, eraan toevoegend dat de rimpel in kwestie betekent dat er zeker te zijn golven op het volgende strand langs. Als jij het zegt, Ik morren, niet in staat om mijn scepsis vermommen .. De Jet misdrijf is teruggekeerd naar de eerste run, mentaliteit na pogingen om te laten Mark Sanchez spelen een prominente rol in het misdrijf mislukte jammerlijk. De patriotten zijn behoorlijk effectief in het stoppen van de tegenstander lopende spellen geweest. Als ze in zo uggs sale weer doen morgenavond dat zal dwingen de Jets zwaarder leunen op Sanchez die leidt ons tot rede 3 succesvolle ..

Dit is niet een jurk up event. Denk ski parka’s en Ugg laarzen. Ik ben vrij zeker dat ik de enige vrouw het dragen van hakken (het was ijskoud, maar het is een evenement, en New Yorkers kleden voor evenementen, nietwaar?) Misschien omdat Caucusing een contact sport kan zijn: We kregen in peulen van vijf voor de eerste telling, daarna ingediend in en uit de kamer voor de tweede telling, dan verzamelden opnieuw, en gearchiveerd in ugg en uit de deuren nog wat allemaal terwijl twee 19-jarige vrijwilligers van de voorsteden van Chicago deden hun best om bij te houden van de bewegende math ..

Het kan de vulling knock-out van de kanten maar we hebben niet laten gebeuren. We hadden intelligentie. We kregen een ontsnapping en dan terug in het spel waren we. Bijvoorbeeld, met een fragiele structuur, zoals een uggs sale vliegtuig, de vleugels had kunnen komen, hetgeen het vliegtuig kon in vlammen op. Je moet de neus te houden erg hoog, terwijl de landing op het water, zodat de staart en onderbuik de rest van het vliegtuig zal vertragen, en dan is het lichaam en neus komen om voorzichtig rust (hoop je) in het water. Water is niet samendrukbaar, en slaan het op een hoge snelheid (het vliegtuig was waarschijnlijk gaan 150 mijl per uur) is als het raken van beton.

Ten eerste het is niet erg bevredigend voor mij. Ik ben altijd Second Best, wachten op Crumbs. Dan is er All The Guilt. M. Ik ben het eens dat ik gemengde gevoelens over het Debra Winger prestaties. Ik weet niet of het is het acteren, het schrijven, het karakter. Uw wilde nacht no strings attached passie had niet bleek heel als je had verwacht. Als de zon begint buiten het raam te stijgen, je rustig uitrollen van de opblaasbare kiddie pool vol met gelei, opzij duwen van een paar weg fakkels en een licht geschroeid bunny kostuum. Wrijven je pijnlijke polsen, snel je naar beneden naast de telefoon te schrijven een nep nummer, en laat de vreemde appartement zo stil als je kunt.