Jessica Cornish

Jessica Cornish, aka Jessie J, vierde haar 23ste verjaardag op het podium van de Albert Hall en het was dus nog meer prikkelbaar dan normaal. De spraakzaam Essex meisje was het leveren van zelfhulp preken, plagen de bewakers of gewoon behandelen van het publiek om wat gedachten waren die door haar hoofd. Haar krachtige stem en sassy persoonlijkheid waren zo dominant dat haar band was nauwelijks merkbaar .. Rockville, Md: Dit is mijn favoriete praatje van de week! Hard nodig hebben uw advies: De lampen in het plafond lamp boven onze trap gewoon opgebrand, maar het plafond is ten minste 15 meter boven de overloop. We hebben geen een ladder die hoog (en geen van onze vrienden of buren doen ofwel helaas) en het lijkt dom om er een te kopen (ze lopen meer dan $ 100) alleen maar om een ​​gloeilamp te veranderen (we zouden niet gebruiken voor iets anders) . Ook, ik weet niet eens zeker zo’n ladder zou werken omdat de benen kunnen te breed uit te breiden om te passen op de overloop.

Een laatste voetnoot. Toen ik trainde voor mijn halve marathon, zou ik regelmatig voel scherpe pijn in mijn schoenen van tijd tot tijd. Deze nieuwe sensatie was dat van mijn teennagels pijnlijk scheuren van mijn voeten. Tegen het einde van de marathon, was ik vertrokken met twee teennagels en een flip flop minder zomer. Ik ben op zoek naar een film terug in de jaren ’80 die bestaan ​​uit een jongen die begint het zien van een geest van een jong meisje in een vuurtoren of misschien rond de vuurtoren. De jongen was ooit op school en hij hoorde ugg geluiden in de kast en dat is wanneer zijn avontuur begon bij het zien van het jonge meisje. Om een ​​lang verhaal start hij moest vinden die haar doden te maken.

Dus zonder verder oponthoud, hier is een lijst van zeven mode landmijnen mannen zouden er goed Goedkope Uggs aan doen om te voorkomen dat ten koste van alles: Jeans Shorts =, en net als hun vrouwelijke tegenhanger, het rokje, ze zijn een plaag op ieders huis. Of ze onder de uggs outlet knie of boven vallen, maar ze kijken onhandig en dorky. Als je een warme weer alternatief voor uw jeans, krijgen een paar korte broek. Als een soort, we ze vervangen. Ze verdween uit het gezicht van de aarde rond de twintig oneven duizend jaar geleden, en niemand is gekomen met een bevredigende verklaring waarom. Genetica hebben aangegeven dat we hebben heel veel gemeen met Homo Neanderthaler dames en heren, en dat zou wel eens omdat kruisingen ging.

Verder naar beneden Haight we eindelijk een glimp van de toekomst, bij Kid Robot, een toekomst waarin elk item eruit ziet alsof hij werd gemaakt in Japan, maar werd waarschijnlijk ontworpen door een lokale kunstenaar. Bel ze speelgoed, maar ze zijn alleen voor de hipste van de peuters. De gemiddelde shopper hier lijkt te zijn in hun late tienerjaren tot begin jaren twintig. Snijd een grote cirkel, zal deze cirkel je hoed de grootte te geven aan de bovenkant, om volgens meten. Snij 2 van cirkels, zal men dienen van die expansie de andere als hoofdklep. Vervolgens met behulp van de cilinder traceren van de cirkel uit het vizier deel te snijden, trekken een andere cirkel van dezelfde grootte als de hoogste kringen en trek de zijkanten, zodat het heeft een ovale vorm die je moet eindigen met dit ..