Goedkope Nike Air Max 90 Heren Wit Royal

dames nike air max 1. Toen het museum vroeg Carter te houden een modeshow in januari 2013 bij Mint Randolph. Zo veel mensen kwam die avond, het museum toegevoegd een tweede weergegeven: in de 170 zetel ronde auditorium. Kathleen Collier, de Mints leren en Engagement programma co ouml; rdinator, herinnert me af wat het zou zijn alsof je een tiener die verantwoordelijk is voor het samenstellen van zijn eigen modeshow. Gaan naar de proc eacute;d eacute;, ik was een beetje nieuwsgierig omdat hij was slechts 18, Collier zegt. Maar hij echt ging boven en daarbuiten en maakte het echt een gebeurtenis, componeren van originele muziek ter begeleiding van de show, en samenstellen van een team om er zeker van te zijn dat de modellen, make up, haar en sfeer waren precies goed.

Carter nam deel aan andere lokale modeshows, zoals Charlottes paspoort voor mode, en werd gekenmerkt in regionale magazine spreads. Cigi Guz, een Charlotte mode ontwerper die had detailhandelszaken mode en is nu het nastreven van TV en film kostuums, zegt dat het Carters vrijmoedigheid die haar onder de indruk toen ze elkaar ongeveer twee jaar geleden tijdens een modeshow ontmoetten. Hij neemt het naar een plaats dat is dacht provoceren. nike air max 90. Hij kranen in volkeren geest door middel van pure vrijmoedigheid, zegt ze. Hij is toevallig om te spreken in de vorm van kleding. Dat is zijn taal. Guz zegt dat ze ziet grote potentieel in Carter. Dat is dat het meest magische deel van alles wat hij is zo jong.

Carter leed een ernstige rugblessure in een auto ongeluk afgelopen winter, en zegt dat hij voelt dat hij is zojuist herwinnen dynamiek. Hij is weer aan het werk, woont bij zijn ouders huis en ontwerpen jurken voor klanten en toekomstige modeshows, hopend voor een andere vakantie. Hij toont beelden van jurken die hij is bezig, arbeid intensieve toga 39; s die met zich dagen van vinger meebrengen numbing huid en met de hand beading op zijn Facebook pagina. Hij zegt dat zijn ouders hebben opgeofferd financieel ter ondersteuning van zijn ambacht, verkoop van bezittingen en aanscherping van hun begrotingen om te helpen hun zoon kopen weefsel, naaimachines, huren modellen en haar en make up artiesten, en betalen voor opname in bepaalde modeshows.

Carter bekleedde ook vacatures bij winkels en callcenters. Zijn vader, Kevin Carter Sr., eigenaar van Masters Touch Kapper het Styling Salon over West Boulevard in Charlotte. Hij zegt dat hij gelooft dat zijn zoon kreeg zijn wortels in de mode van tijd doorbrengen op de salon en het kijken naar zijn vader stijl modellen haren op modeshows. nike air max thea dames. Als een kind in de salon, zou hij hebben een oog voor kapsels. Hij zou sleutelen aan bepaalde mannequins en doen dingen met degenen, zegt hij. Haar, fashion, het is allemaal gerelateerd. Kevin had gewoon altijd een oog voor stijl en dingen die mooi zijn. De jongere Carter zegt dat hij weet dat hij uiteindelijk zal moeten verhuizen naar een mode Mekka zoals New York of Los Angeles.

Maar hij hoopt om te zien hoe ver hij kan gaan in Charlotte. Ik haat het als mensen zeggen dat ze moeten verhuizen weg omdat Charlotte is dus achter in mode, hij zegt. Ik ben gewoon een andere vis in de zee in New York. Maar er is hier, schok waarde in wat ik doe. Reynolds zegt ze zal niet worden verrast om een dag te zien KevinVain toga39;s op de A lijst. Ik zie niet zijn kleding items massa geproduceerd of in uw afdeling worden opgeslagen. Ik zie hem ontwerpen van high fashion trends die je ziet op hoogste beroemdheden die naar de Emmy 39;s of de Oscars, zegt Reynolds. Ik zie Julia Roberts zegt, mijn jurk is ontworpen door KevinVain. nike air max thea atomic pink.