Bisschop geeft toe in een followup post

Bisschop geeft toe in een follow-up post, voor mij, hij is leuker. Ik hou niet van een van mijn zoons meer dan de andere. Maar ik vind ze anders. De kwartaalresultaten en het volledige jaar vooruitzichten waren een teleurstelling. Oorspronkelijk, Goedkope Uggs Nederland ik speculeerde de omzetdaling in mijn artikel mogelijk, Is Deckers Outdoor nog steeds een groei Story? Ik geloofde niet dat is een zekerheid, hoewel ik voorzag een fundamentele verandering in Ugg merk. Beheer DEK is niet spontaan in haar beoordeling van de Ugg laarzen. De Ugg laars is niet alleen een moeilijke zetten op boot als een leer-based boot al, en ook moet je gewoon een beetje behandeling met je Uggs dragen. Ze zijn zeker een zachte laars, maar gemaakt met een taaie kunststof zool, met behulp van de schapenvacht genaaid op de zool. Het belangrijkste is vaak moeilijk te zetten maar de schapen de zijden gevoelig voor vuil verkrijgen zeer gemakkelijk, hoewel zij zeer gemakkelijk kunnen worden gewassen ..

We begonnen met het Gezicht met slechts een paar andere Sherpa teams uit en over, maar tegen de tijd dat we passeerden Camp III we waren in volle verkeer zo veel westerse teams kregen uit hun kampen en hoofd van. En ja hoor, we begonnen ook te zien mensen die neer uit de Zuid-Col (de dag ervoor had een grote voor Everest summiting en deze dezelfde dag, de 20 mei geweest, zou nog groter zijn). Uiteindelijk, als we klom door de Gele Band, belandden we in minder drukke ruimte en we waren in staat om te stoppen voor een beetje water, voedsel, en fotografie.

Uiteraard is racen gaat om te eisen dat uw lichaam fit en klaar te maken met uithoudingsvermogen problemen beginnen Uggs Sale Nederland conditioning nu. Het is nooit te laat om te beginnen dat fruit en muesli dieet iedereen is enthousiast over (of niet). Toch niet fysiek worden voorbereid kon je belemmeren van concurrerende helemaal niet, laat staan ​​proberen hoog te plaatsen in het klassement. Het gaat om de 10 fiets, maar ze waren allemaal heel anders en dit duurde een tijdje Uggs Outlet te denken over de gissingen waren goed en het werkt goed (kan ongeveer een halve ton gewicht). Het koele ding over deze trike is dat het generieke lading aard: de firebin daalt net op, het kind cabine klapt omhoog / omlaag als je het nodig hebt, en het bier plank is altijd klaar. Genieten ..

Vuur heeft brandstof, zuurstof en warmte. Als je een kaars aan een log, zal het niet licht, maar waarom? Er is zeker genoeg brandstof (zie big log), en er is lucht rondom het, en ik heb warmte. Er zijn een aantal mensen die dit begrijpen, maar nog steeds stapel houtblokken op elkaar en vul de hele zaak op de kieuwen met kranten, en vragen zich af waarom de krant net smeult en gaat uit. Rondlopen in de winter, zie je deze laarzen en een verscheidenheid van anderen zoals ze in de massa. Mocassins kwam terug rond in de mode een paar jaar geleden en worden geen tekenen van snel en voor een goede reden iets verlaten. Deze laarzen zijn zacht en warm aan de binnenkant en zacht, stijlvol, en weerbestendig aan de buitenkant.